Psychologen Roermond

De psychologen op deze website zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past.

Bel met Psychologen Nederland op 085-4014720, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Roermond of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een aantal psychologen in de regio.

Bert Schmitz, Psycholoog, Haelen

Psycholoog Roermond - Bert Schmitz

Als psycholoog heb ik veel ervaring met heel verschillende klachten en daarnaast heb ik veel ervaring met het werken met Expats. Zo is het mogelijk om bij mij therapie in het Engels, Duits en Italiaans te volgen.


Anneke van Montfort, Psycholoog, Horn

Psycholoog Roermond - Anneke van Montfort

Ik ben Anneke van Montfort, Psycholoog Horn (nabij Roermond). Mijn werkwijze kan je beschrijven als erg analytisch en ik ben goed in verbanden leggen van problemen. Ik kan daarnaast goed luisteren en ga graag doelgericht en praktisch te werk.


Ineke Rensink, GZ Psycholoog, Roermond

Psycholoog Roermond - Ineke Rensink

Jouw klacht is het begin van een positief traject. Niet alleen je klacht wordt verholpen, maar je hele leven wordt een beetje rijker.


Roberto Bini, GZ Psycholoog, Sittard

Psycholoog Roermond - Roberto Bini

Mijn naam is Roberto Bini en ik ben GZ Psycholoog in Sittard. In mijn praktijk behandel ik een breed spectrum aan klachten


Amy Mennen, Therapeut, Leveroy

Psycholoog Roermond - Amy Mennen

Mijn naam is Amy Mennen, ik ben therapeut in Leveroy. In mijn praktijk behandel ik een breed pallet aan klachten, waaronder ADHD, angstklachten, burn-outs en trauma’s.