Therapie in Roermond met een psycholoog

Werken met een behandelplan

Op basis van dat eerste gesprek stellen we samen een behandelplan op. Ik geef je aan wat mijn indrukken zijn, ik geef je verschillende richtingen en handreikingen en zo stellen we samen de doelen die voor jou zinvol en belangrijk zijn.

De behandeling is helemaal op maat

Hoe zo’n behandeling er verder uit ziet, kan ik je nu niet vertellen. Die is namelijk voor iedereen anders. Het kan zijn dat we gaan werken met opdrachten en huiswerk, maar het kan net zo goed zijn dat we juist meer inzichtgevend aan de slag gaan.

Dat hangt allemaal af van je klacht én van je persoonlijk voorkeur en instelling.

In het algemeen kun je stellen dat de therapie er op gericht is jezelf beter te leren kennen en gebruik te maken van je kracht en het beter leren omgaan met je valkuilen.

Online therapie

Wil je helemaal in je eigen tijd en tempo in therapie? Dan zou online therapie interessant voor jou kunnen zijn.

Kijk ook hier eens voor therapie

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psycholoog Roermond. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact met psycholoog Roermond

Zoek je persoonlijk en passend advies en wil je antwoord op je vragen? Bel ons dan voor een goed advies. Wij helpen jou aan een psycholoog doe bij jou past. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie, zodat ze de beste behandeling vinden bij jouw klacht. Wij kunnen ook gelijk een afspraak voor je inplannen, zo ben je snel geholpen. Bel met 085-4014720 – geen wachtlijst!